Betalingsanmerkninger

Har du noen gang fått betalingsanmerkninger? Betalingsanmerkninger er et system hvor banker og andre kan holde oversikt over personer som ikke betaler regningene sine. Har du fått en slik anmerkning er det viktig at du betaler den. Har du ikke penger til å betale må du rekke ut en hånd og snakke med de som holder registeret ved like. Her følger bankene veldig tett med. De holder nøyaktig kontroll over deg som ikke betaler. Betaler du ikke regningene dine er det ingen som ønsker å gi deg lån. Dette er veldig forståelig. Det er det samme med oss.

Har man en venn som ikke betaler det han skylder er det ingen som gidder å låne han penger igjen. Det samme gjelder for bankene. Har du bemerkninger som er betalt kan det være smart å ringe de for å sjekke at de er slettet før du søker på lån. Det viktigste når du søker på lån er at alt er på det rene. Betaler du ikke får du ikke lån.

Når bestemmer du deg?

Du bestemmer deg for hvilke forbrukslån du ønsker kun etter at du har fått alle tilbudene på bordet. Kun det beste er godt nok for deg og da må du vente til alle tilbudene har kommet på bordet. Du vet ikke om det siste eller det første er godt nok.

Når du har alle tilbudene leser du igjennom hvilke rente de tilbyr og hvilke summer. Flere og flere banker tilbyr for eksempel lavere summer enn det du har søkt på. Det gjør at noen ganger kan det være interessant å ta et lån med litt høyere rente fordi du får alle pengene du trenger.